Modele de unghii culoarea verde

Culoarea Bej a fost Întotdeauna considerată nobilă, licitația EI Culori pastelate DAU o Notă de rafinament și rafinament. Nuanțele acestei Culori nu se lovesc de Ochi și arată Întotdeauna în mod naturel, astfel că designul Bej da mâinile și unghiile un aspect bine îngrijit. În plus, este o bază ideală pentru imaginație, fie că este un ornement modeste sau un desen Complex. Modelarea acrilului PE Unghii este deosebit de elegantă versiuni mai întunecate. Arta unghiilor volumetrice, în performanță profesională, arată uimitoare. Maeștrii adevărați ai serviciilor de Unghii formează cu ușurință decorațiuni de relief. Este bine ca designul volumétrique să poată fi realizat Atât PE unghiile Naturale, Cât și pe cele artificiale. Dacă baza este unghiile, atunci aveți nevoie de un Strat de bază. Există diferite nivele de complexitate une compozițiilor voluminoase. Există modele de stuc cu un singur nivel, Cu Două niveluri, precum și cu mai multe niveluri. Dezvoltarea unui Model individuel de modelare a unghiilor este necesar să se IA în considerare Natura evenimentului pentru care se face o manichiură.

Pentru a forma femelei a fost format corect, este necesar să se ajusteze ornamentele PE Unghii Sub conception General de STIL de haine și Alte componente ALE unei imagini. Pentru a prelungi durata de viață a modelării, vă sfătuim să poziționați cifrele mai aproape de Centrul plăcii unghiei, fără a le aduce mai aproape de cuticule și fără a vă deplasa la margine. În Design, puteți folosi diverse paiete, cristale, Pietre mari, folie strălucitoare de diferite Culori. Această opțiune este Bună pentru ocazii solemne, Seara și variantele de Anul Nou. Unghiile sunt acoperite cu o bază, apoi dungi întunecate sunt aplicate adezivului Special cu pensete, apoi manichiura va fi mai versatilă, sau Pietre lucioase pentru un aspect Festiv de Lux. Strasurile sunt cel mai bine aplicate la unul sau mai multe Unghii ALE fiecărei mâini pentru a Evita prétentitiozitatea excesivă. Modelele se vor dovedi cu Atât mai spectaculoase, Cu Cât Sitiera mai multă Diversitate în ele. Este bine să includeți puncte, spirale, pante, Benzi. PE o bază Neagră arătați Grozav cristale MICI. Culoarea Neagră poate fi utilizată Atât în manichiura lunară, Cât și în versiг © e cu dantelă. Lacul Negru va fi o bază excelentă pentru aplicare diferite tipuri de modele.

Foarte des se combină cu lac Alb sau Roșu. Negrul trebuie aplicat cu maximă atenție. Unghiile Alb-Negru pot fi realizate de șelac și modelare acrilică. Culoarea Albastră, Cu toată bogăția nuanțelor vente, merită o atenție specială. Albastrul este fără îndoială în topul preferințelor pentru Culoarea manichiurii în acest Sezon. Andreea Haş, maquilleur Bottega Verde, a ales pentru tine 5 modele de Unghii Care se vor Purta în sezonul de toamnă şi care te vor ajuta să FII în ton cu nuanţele specifice acestui anotimp. Culoarea Albastră oferă, de asemenea, loc pentru imaginație. Un fost deja menționat că este Ideal pentru manichiura cosmică și modelele de iarnă. Dar o culoare profundă bogată poate fi autosuficientă fără un décor suplimentar.

Opteaza pentru lac de Unghii-gel Shine de la Bottega Verde. Destul de stralucitor pentru a rivaliza cu “efectul de gel” al unei manichiuri profesionale, acest lac de Unghii are o Formula speciala, cu o finisaj exceptionnel Lucios, ultra Luminos si cohérent. Este prevazut cu o perie Mare, Plata, Care garantiteaza o aplicare Perfecta. Ai intrat deja in STArea acestui anotimp? Daca esti in cautarea unor modele de Unghii care sa se asorteze cu vremea de afara, ai nimerit bine! Dans aceasta toamna, la capitolul manichiura, se Poarta nuantele mate, modelele geometrice si culorile Pamantului.